Kemijsko čišćenje tapeciranog namještaja

Zasto dubinski ocistiti namjestaj
Zašto dubinski očistiti namještaj?
30/12/2022
kemijsko ciscenje tapeciranog namjestaja

kemijsko ciscenje tapeciranog namjestaja

 

Dubinsko Kemijsko čišćenje tapeciranog namještaja. Tapecirani namještaj ne pruža samo mogućnost udobnog sjedenja već poboljšava i izgled interijera Vašeg doma. Nije mala stvar odabrati tapecirani namještaj među neograničenim stilovima, mogućnostima sjedenja i privlačnim tkaninama.
Ali sve je u održavanju kvalitete i karakteristika tog tapeciranog namještaja na dugo vremena.
Iskreno, iako ste izuzetno pedantni i održavate besprijekorno svoj dom, tapecirani namještaj redovito usisavate i održavate čistim svojim standardnim metodama , to na žalost nije dovoljno.
Sada, ako ste još uvijek uvjereni u to, pročitajte sljedeće točke kako biste razumjeli važnost ili nužnost angažiranja stručnih servisa za čišćenje tapeciranog namještaja.

Prednosti korištenja profesionalnih usluga dubinskog čišćenja namještaja

Poznavanje tkanina

Ne znate ništa o tkaninama ili metodama čišćenja, a mrlju s tapeciranog namještaja pokušavate očistiti nekom DIY tehnikom. Rezultat je očit. Ostavit ćete ga prljavim. Možda na pogled izgleda ok, ali ispod se krije čudo. Svako Vaše površinsko čišćenje spušta prljavštinu ispod u spužvu.
Obično, tapecirani namještaj dolazi s etiketom za čišćenje. A pretpostavimo da ga niste slijedili, tada biste mogli vidjeti takve rezultate. Međutim, ako unajmite profesionalne servise , oni će se pobrinuti da vaš omiljeni namještaj bude dubinski očišćen s najboljom njegom.
Mi radimo ekstrakciju. Što znači da temeljitim usisavanjem uklanjamo površinsku i dubinsku prljavštinu sa specijalnim sredstvima i vodom.
Stručnjaci poznaju različite vrste tkanina i metode čišćenja koje bi trebali koristiti. Pronaći ćete različite vrste tkanina za presvlake, uključujući baršun, kožu, antilop itd., a svaka od njih zahtijeva različite postupke čišćenja.

Kao tipični vlasnik kuće, vrlo je mala mogućnost da znate isto. Stoga unajmite nekoga tko vam može pomoći u tome.
Prednost unajmljivanja stručnjaka za namještaj je da mi koristimo sve što čišćenje čini učinkovitim i moćnim.

Od industrijskih usisavača do najsuvremenije opreme za dubinsko čišćenje, koji osiguravaju da vaš tapecirani namještaj dobije najbolju uslugu.
Nije sigurno kupiti bilo koji proizvod za čišćenje i koristiti ga za namještaj. Sredstva za čišćenje trebaju biti sigurna i prikladna za vrstu tkanine. Međutim, manja je vjerojatnost da biste to znali, osim ako niste profesionalac.

Mi našom metodom uklanjamo grinje koje uzrokuju alergije i respiratorne probleme.
Kako je padom imuniteta sve više alergičara to je vrlo bitna stavka.
I što je najbitnije, mi isključivo radimo sa ekološki prihvatljivim sredstvima tako da nisu škodljiva ni za malu djecu tako ni za teško bolesne pacijente.
Nakon čišćenja obavezno radimo dezinfekciju i to sa kombinacijom čistih eteričnih ulja, pa sve bude svježe i mirisno.
Ulja koja dodajemo nisu škodljiva za male bebe ni za kućne ljubimce.
Izuzetno vodimo brigu o tome.

Što se događa kada osobno očistite nešto od tapeciranog namještaja i ostavite mjesto prljavije nego prije? Moguće je svjedočiti takvim katastrofama ako stvari radite na pogrešan način.
Mi se sa time susrećemo svaki dan.
Obično, kada čistite mrlju s namještaja, koristite otopinu za čišćenje. Tada je možda ostalo još malo ljepljivog ostatka. Kada tako radite, površinski sloj privlači prljavštinu i na kraju se pretvara u plijesan.
Ako se takvi alergeni prenose zrakom, kvaliteta zraka u Vašem domu će se pogoršati, što će rezultirati bolestima kod ljudi a u zadnje vrijeme i na kućnim ljubimcima.
Jedan pogrešan potez stvara domino efekt, a to će Vam pokvariti ulaganje u dom, ali i zdravlje.

Ako pozovete profesionalce, sve ovo možete izbjeći.

Proces dubinskog čišćenja koji mi poduzimamo uključuje puno postupaka bez mjesta za brige.
Dubinsko čišćenje eliminira sve bakterije grinje i alergene koje uzrokuju bolesti i pomaže Vam da ostanete zdravi i sigurni.

Rezultat

Neophodan je redoviti proces usisavanja. Međutim, kako bi vaš namještaj bio izdržljiv dugi niz godina, najbolje je uzeti profesionalne usluge. Ne morate trošiti na njih svaki mjesec.
Barem jednom do dva puta godišnje bilo bi dovoljno.
Također je bitno naglasiti da ponekad ni mi nismo čudotvorci i ne možemo ukloniti baš sve mrlje.
Primjer: ukoliko zakrvarite namještaj i ostavite ga dulje vrijeme ili kada dijete upiša madrac pa nastane žuta fleka. Ukoliko čekate dulje vrijeme, to je veća vjerojatnost da ni mi nakon određenog vremena nismo u mogućnosti u potpunosti otkloniti fleku.
Isto tako je sa pamučnim tapicirungom. Ako mrlja nije brzo uklonjena nakon nekog vremena je nemoguće ukloniti mrlju. Nemoguće!
Dati ću Vam jedan primjer: ako ste uprljali pamučnu majicu i niste otklonili mrlju odmah, na žalost nakon nekoliko dana nećete ni sa iskuhavanjem riješiti problem.
Tako je i sa namještajem. Ne čekajte predugo.

Mi smo specijalizirani za dubinsko kemijsko čišćenje namještaja u Vašim domovima, ugostiteljskim namještajem, uredskim namještajem, sjedalima vozila.
Redovito surađujemo sa agencijama za najam luksuznih vila te održavamo njihov namještaj kako bi vlasnici bili spremni za novu sezonu i dali svojim gostima maksimalan level čistoće. Također redovito održavamo namještaj u restoranima, barovima, bankarskim institucijama te raznim uredima i poliklinikama.
Stoga, barem jednom godišnje se prepustite u ruke profesionalcima i stavite svoje i tuđe zdravlje na prvo mjesto.
Ono je neprocjenjivo.

Mi imamo iskustvo, znanje, sredstva i strojeve.
Prepustite se našim rukama te ostanite zdravi i čisti.

spotless-servis.hr
0921943630

kemijsko ciscenje tapeciranog namjestaja

Comments are closed.

Vimeo